Биографии Софтуер Хардуер IT Фирми Речник
 
Начало
Цел
Източници
Връзки
Галерия
Тестове
Форум
За авторите
 


Прима-Софт ООД

       Дружество с ограничена отговорност “Прима-Софт ООД” е основано през 1990 като 100% частна фирма.

       Прима-Софт предлага комплексни решения в областта на информационните и комуникационни технологии. Вече 15 години фирмата защитава успешно своя имидж на водещ системен интегратор за “хай-тех” решения за локални компютърни мрежи, междумрежови комуникации и структурни кабелни системи. Нашите решения покриват широк спектър от търговски, промишлени и офис приложения. За годините на своето съществуване фирмата изгради и поддържа отлична репутация на коректен и точен партнъор.

       Прима-Софт предлага напълно завършени услуги, които включват: изследване и анализ на потребителските изисквания; предложения за развитие; доставка и инсталация на технически и програмни средства; проектиране и изграждане на локални компютърни мрежи; междумрежови комуникации; проектиране и изграждане на структурни кабелни системи; системна интеграция; гаранционен и следгаранционен сервиз; Интернет достъп и Web hosting.

       Прима-Софт разполага с отлично обучен персонал. Системните специалисти и сервизните инженери имат сертификати от завършени курсове на IBM, Cisco Systems, Microsoft и многогодишен професионален опит.

       От м.август, 2001 г. Прима-Софт е сертифицирана по ISO 9001:2000.