Биографии Софтуер Хардуер IT Фирми Речник
 
Начало
Цел
Източници
Връзки
Галерия
Тестове
Форум
За авторите
 


Panda Internet Security


       Новата Panda Platinum Internet Security 2005 предлага всички видове защита, от които се нуждае средностатистическия компютър, за да бъде напълно защитен от повечето от Интернет заплахите(вируси, хакери, спам, спайуер и др.). Той включва интелигентни технологии срещу непознатите вируси и нарушители. TruPrevent технологиите защитават компютъра на потребителя срещу нарастващия риск от заразяване, които същестува при появяването на нови вируси, които се разпространяват за няколко часа по Мрежата. Дори и в случай, че потребителският антивирусен софтуер не е ъпдейтван, TruPrevent технологиите ще го засекат и ще го блокират преди да е проникнал в компютъра.

       Антивируса автоматично засича и елиминира всякакви видове вируси

       Новият Platinum Internet Security 2005 автоматично засича и елиминира всякакви видове вируси, червеи и троянски коне, докато изпращате и получавате електронна поща, сваляте файлове или работите в Интернет. Неговият UltraFast сканиращ механизъм проверява всичката информация и рядко се възползва от каквито и да е системни ресурси! В резултат на това, потребителя е защитен от Интернет опасностите без дори да забелязва, че антивируса действа.

       За да засекат вирусите, антивирусите трябва да имат регистрирани т.н. файлове с почерка на вируса или Virus Signature Files, ето защо те трябва постоянно да се обновяват(ъпдейтват). Когато се появи нов вирус борбата с предотвратяването на неговото проникване може да трае няколко часа. Проблемът е, че много от последните поколения вируси, като Sasser, Netsky и MyDoom се разпространяват почти от само себе си като по този начин заразяват хиляди компютри, дори и те да имат инсталиран антивирусен софтуер. Тъй като този вид защита не може да бъде ъпдейтнат на време те не могат да идентифицират вирусите, защото нямат разпознават тяхния “почерк”. Традиционните антивирусни програми не могат да защитят от нарастващия риск от заразяване от този тип вируси. Platinum Internet Security 2005 съчетава новите TruPrevent технологии, които автоматично засичат и блокират непознати вируси и нарушители, дори и преди антивирусната програма да е обновена.

       Подобреният firewall на Platinum Internet Security 2005 превръща компютъра в непреодолима крепост за хакерите и другите нарушители, като по този начин запазва поверителната информация на потребителите.

       Новият Platinum Internet Security 2005 автоматично блокира нежеланите e-mail-и. Той спестява времето нужно за “почистване” на електронната поща от спам.

       Анти-спайуер технологията в новата Platinum Internet Security 2005 блокира програмите, които “шпионират” Интернет навиците на потребителя, за да му изпращат спам съобщения на електронната му поща или за да откраднат поверителната информация, като пароли или информация за кредитната карта на потебителя.

       Технологията за филтриране на уеб съдържанието предотвратява загубата на време и ненужното използване на Интернет, като сайтове с порнография и т.н.

       Platinum Internet Security 2005 се обновява автмоатично поне по веднъж на ден, за да предпази против най-новите вируси и други подобни заплахи.