Биографии Софтуер Хардуер IT Фирми Речник
 
Начало
Цел
Източници
Връзки
Галерия
Тестове
Форум
За авторите
 


Symantec Norton Internet Security


       Norton AntiVirus 2005 на Symantec е най-използваната антивирусна програма в световен мащаб. Тя премахва вируси, червеи и троянски коне автоматично без да прекъсва работата на потребителя. Новата Интернет защита от червеи блокира определени специфични видове червеи като Blaster и Sasser преди те да проникнат в компютъра. Norton AntiVirus също така може да засича спайуер и други вируси.

       Norton Internet Security 2005 на софтуерната фирма Symantec предлага основна защита от вируси, хакерски атаки и т.н. Norton Antivirus™ е най-използваното антивирусно решение. Norton Personal Firewall запазва персоналната информация и файловете на компютъра там, където трябва да са и разочарова хакерите в опитите им да проникнат. Norton™Privacy Control, Norton AntiSpam™ и Norton™Parental Control предпазват потребители от множество online рискове.

       Новостите около Norton Antivirus™:

       Norton™Internet Worm Protection предотвратява специфични последици от Интернет червеите, като предотвратява тяхното проникване в компютъра; когато те се опитат да осъществят връзка с него, тя бива блокирана.

       Norton™Privacy Control осигурява защита на поверителната лична информация, като той следи дали тя се изпраща на сайтовете, на които потребителя иска и блокира изпращането и към сайтовете, на които не може да се има доверие.

       Norton AntiSpam™ филтрира електронната поща, която е предназначена за потребители с акаунти в Yahoo! Mail®. Той също така засича т.н. “измамнически” e-mail-ове. Автоматично синхронизира своя Allowed списък с POP3 e-mail address book-а на потребителя.

       Norton™ Parental Control взаимодейства с Outlook, за да филтрира junk e-mail-овете от Hotmail® и MSN® пощенските акаунти.