Биографии Софтуер Хардуер IT Фирми Речник
 
Начало
Цел
Източници
Връзки
Галерия
Тестове
Форум
За авторите
 


АКТ ООД

       АКТ ООД - София (Атрактивни Компютърни Технологии) предлага продукти от водещи IT производители, цялостни комуникационни решения, както и решения за информационна сигурност.

       АКТ ООД - София е частна компания, основана през 1992г. Тя притежава висококвалифицирани специалисти с огромен опит в информационните технологии.

       Усилията на компанията са насочени към проектиране и реализиране на големи инфраструктурни проекти в областта на изграждането на важни комуникационни и мрежови системи, както и защитата на информационни системи в България.

       АКТ ООД - София е насочила своята основна дейност в четири важни сектора от Българския ИТ пазар: Държавни учреждения, Телекомуникации, Финансови и Банкови институции и Енергетика.

       Фирмата има повече от осем годишен опит в областта на Информационните Технологии. Фирмата е системен интегратор и оторизиран представител на световни лидери в тази област за територията на Република България. Тя предлага на Българския IT пазар продукти, технологии и решения от CheckPoint Software Technologies, TrendMicro и Sun Microsystems.

       АКТ София има над седем годишен опит в областта на комуникационните системи. Фирмата има статут на Cisco Premier Certified Partner и е партньор на Cisco Systems от 1994 г. (първа в България). Тя е оторизиран представител на водещи в областта на комуникационните технологии производители за територията на Република България. АКТ София предлага на Българския IT пазар комуникационни продукти, технологии и решения от Cisco Systems, Patton Electronics и Transition Networks.