Биографии Софтуер Хардуер IT Фирми Речник
 
Начало
Цел
Източници
Връзки
Галерия
Тестове
Форум
За авторите
 


Спектър Нет

       Спектър Нет е първата Интернет компания, която постави началото на процеса на окрупняване в бранша на Интернет услугите. От 1999г. започна присъединяването на по-малки Интернет доставчици, като Интернет бизнеса на Аси Къмпани, Бусофт, Омега Софт, Триада, Инет, а от ноември 2001 г. и популярния интернет доставчик за dial-up услуги - Пролинк.

       Спектър Нет е водещ интернет доставчик за комплексни Интернет решения. Компанията е безспорен лидер в предоставянето на Интернет свързаност, Интернет телефония, изграждането на виртуални частни мрежи (VPN) и консултиране по всички въпроси свързани с глобалната мрежа. Спектър Нет е в основата на българския Интернет трафик. Над 80% от него преминава през мрежата на Спектър Нет. Фокусът е поставен върху предоставянето на услуги за бизнес потребители и корпоративни клиенти. На нас са се доверили повече от 800 големи корпоративни клиенти и техните подразделения в страната. След закупуването на най-големия интернет доставчик, предлагащ услуги за dial-up потребители ПроЛинк, Спектър Нет прави сериозна заявка за навлизане на пазара за интернет услуги за крайни клиенти. До края на 2001 г., Спектър Нет е спечелил доверието на повече от 15000 клиенти на dial-up услуги.

       Всички продукти и услуги предлагани от Спектър Нет са с гарантирано качество, национално покритие и перфектна 24 часова поддръжка, безотказна система за статистика на Интернет трафик в реално време, автоматичен мониторинг на клиентските връзки, инсталации, поддръжка и обучение.