Биографии Софтуер Хардуер IT Фирми Речник
 
Начало
Цел
Източници
Връзки
Галерия
Тестове
Форум
За авторите
 


ФриНет ЕООД

       “ФриНет” ЕООД е 100% частна и независима компания създадена през 2000 година. Основната и цел е задоволяване на българският пазар с висококачествени компоненти за изграждане на структурни кабелни системи. Предлаганите компоненти позволяват изграждането на завършени, изцяло интегрирани в единна система телефонни, компютърни, аудио и видео комуникации.

       Голяма част от предлаганите компоненти се намират винаги на склад, което е гаранция за клиентите, че ще намерят необходимото им веднага. Доставка по “предварителна поръчка” се изпълнява от две до четири седмици от приемане на заявката в зависимост от условията на фирмата-производител.

       В динамично развиващият се сектор на информационните технологии всеки ден се появяват новости, които за една година придобиват обем, който не може да бъде пренебрегнат. За да може “ФриНет” да предоставя винаги компетентни консултации, проектиране или съвети за изграждане на структурни кабелни системи, както и осигуряване на необходимата информация на своите Партньори, е възприета политика на постоянно усъвършенстване на специалисти, изразена в провеждане на сертификационни курсове. Като Квалифициран партньор на Reichle & De-Massari, “ФриНет” разполага с отлично подготвен инструктор, оторизиран с права за провеждане на квалификационни курсове в България.

       Към настоящия момент, фирма “ФриНет” има над 40 Сертифицирани партньора на Reichle & De-Massari в България.